25.08.2006 г., 0:20 ч.

Подай ръка... 

  Поезия
754 0 4

 

    ***

        

                            Подай ръка – недей да я прикриваш,

                            аз зная, че е черна от греха,

                            аз зная, че е тежка от милувки

по чужди бели женски рамена.

 

Подай ръка – на пръстите студени

не ме е страх да вдъхна топлина.

Виновен си? Защо? Нима пред мене

ти можеш да говориш за вина?

 

Виновни са ръцете ти, очите

и устните, потърсили не мен.

Не те виня отдавна. Докосни ме

и твоят грях ще бъде победен.

 

                                                 28.07.2005

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??