20.05.2015 г., 20:08 ч.

Подай ръка и ме обичай 

  Поезия
471 0 3

А тъй виновно е. Виновно е сърцето..

че не спира тебе да обича..

с влюбени очи те гледам..

но ти ми казваш, че си ничия.

Как искам любовта ти да събудя..

да носиш целия вълшебен огън..

тогава пак да ме обичаш лудо..

и да зная, че без мен не можеш.

 Сега мълча. Виж, не казвам нито дума..

нали това е толкова излишно..

ще докосна твоите душевни струни..

потушиш ли спомена за бившите. 

А тъй виновно е. Виновно е сърцето..

че в мойте вени любовта се стича..

ти не ме превръщай в жалка гледка..

подай ръка..и ме обичай!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??