22.08.2019 г., 18:27 ч.  

Подари ми 

  Поезия » Любовна
355 0 1

 

Подари ми.......

 

Сънуваш ли, съня си подари ми!

Любиш ли, любов ми подари!

Плачеш ли, сълзи ми не дарявай

защото те са в моите очи!

 

Тази нощ лицето ти сънувам,

прегръщам те и страстно те целувам!

Откакто там, при другия си ти

повярвай ми-безкрайно ме боли!

 

По тялото ми устните ти парят.

Косата гали моето лице.

Ръцете ти гърдите ми изгарят!

Ти подлудяваш моето сърце!

 

Усмивката си нежна подари ми,

и своя дъх в нощта ми подари!

Обичаш ли ме тихо прошепни ми,

очите ми със длани избърши!

 

Сънуваш ли, съня си подари ми!

Любиш ли, любов ми подари!

Плачеш ли сълзи ми не дарявай,

защото те са в моите очи!

 

22.08.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??