29.05.2009 г., 22:34 ч.

Подари ми света! 

  Поезия » Любовна
783 0 7

Подари ми цвете! Да не е на празник.

Нека да е делнично, без повод.

Зная, че в романтика не вярваш,

но да не мечтая аз не мога.

 

Подари ми приказка! Вълшебна!

Принцът сто препятствия да мине.

И от живата вода като прогледна,

аз ще те обичам сто години.

 

Подари ми слънчице! И вятър.

И една едничка мила дума.

Подари ми песен в тишината

и момент на лудост неразумна.

 

Подари ми всичко! Без остатък!

Себе си, света си и живота.

Подари ми дните отсега нататък,

нищо, че съм трънче във окото.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??