5.12.2023 г., 8:39 ч.

Подарих ти 

  Поезия » Любовна
102 1 0

     

      Подарих ти

 

Подарих ти огненото лято,

подарих ти летните цветя,

подарих ти слънцето от злато,

подарих ти нежно любовта.

 

И усмивката, която чакаш,

и сълзите в моите очи,

и сърцето ми, което искаш,

и съзвездията от мечти.

 

Подарих ти цветната магия

и доброто в моята душа,

исках в рими тебе да открия,

щом навън е лятна красота.

 

Подарих ти чувствата в душата,

нека с теб да бъдат дълго те!

Докосни сега с любов ръката,

сътворила тези стихове!

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??