15.04.2007 г., 0:40 ч.

Подаръци 

  Поезия
566 0 4
На всички хора искам да раздам
по капчица от синята си радост.
За себе си през този ден голям
аз ще запазя само буйна младост.

Аз ще раздам и свойте стихове
на всеки, който вярва в красотата.
Тогава слънцето ще ме зове
да тръгна редом с бисерното лято.

Но аз ще го изпратя с тъжен смях.
Ще знае то, че много го обичам
и ще прости навярно моя грях,
че не на него, а на теб се вричам.

И че на теб ще подаря сега
един подарък, светъл като радост,
най-скъпия подарък на света -
това е мойта обич, мойта младост.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??