8.04.2008 г., 22:09 ч.

Подарък 

  Поезия » Бели стихове
1218 0 15
Не ми обещавай звездите -
небето е техният дом!
Не ми обещавай лъчите -
на слънцето правят поклон!
Не ми подарявай земята -
кръвта и зелена ще спре!

Бездруго ти давам душата...
Вземи я! Пази я добре!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??