12.04.2007 г., 4:19 ч.

Подлостта 

  Поезия
1013 0 0
                       Подлостта
Кой ще спре устрема на злобата и подлостта?
Тя тръгва с мисъл за злокобна участ на душите слаби.
Захапва с ярост право във сърцето и само подлите стрели набиват се в очите ти,
щом жертва си на подлостта.
Подарил вярата си наивна, чиста, но с нея подиграха се.
И красиви, лъжещи усмивки омагьоват тез, дето имали са глупоста да обичат!

© Владимир Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??