Земята се върти от векове,
а скоростта и вечно неизменна
в услуга е на богове
с тотална власт
и красота неземна.
Земята е виновна за това –
наследници сме само ние,
като добре възпитани чеда,
не ни е чуждо ласкавото, “Вие”!
-“Другарю” Зевс!
И Вий, достопочтенни –
и ний сме с Вас...
Пишете ни, неземни.
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени