20.09.2014 г., 10:19 ч.

Подострени тъпизми 4 

  Поезия » Хумористична
564 0 0

                              Виртуална любов

 

                 Едно маце виртуално,

                 даже супер сексуално,

                 не може да се мери

                 с такова в триизмерни размери!

 

                             Интересно  

 

                 В самолета сядаш - за да летиш,

                 а към тоалетната летиш, за да седнеш!?!

                 Факт!

                 При аномалии в чревния тракт.

 

                              Констатация

 

                 Трите най-хубави неща в живота са: -

                 Чаша уиски (марково) преди

                 и една цигара (с бандерол) след,

                 по възможност  във  същия ред!?!

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??