18.03.2006 г., 22:11 ч.

Подреждам пъзела живот...... 

  Поезия
638 0 2
                             
                          
                          Подреждам пъзела живот в рими-
                      поглеждам, но стените му са криви.
                      Само една частичка ми остана,
                      ще я потърся и картината е цяла!

                      Не я намирам и стената рухва-
                      разпръскват се частичките в безкрая..
                      Песъчинки малки-вятърът ги духва..
                      отлитат на небето-търсят рая!

                      Превръщат се във ято диви птици,
                      летят свободни-търсят светлината..
                      Нощта ги среща с алени звездици..
                      завръщат се при мене със зората!

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??