3.12.2018 г., 7:59 ч.  

Подвластна на страстта 

  Поезия » Любовна, Еротична
542 1 2

Той и аз решихме така - да споделим постеля
и слеем нашите тела.
Споделих желанието му да съм с него в нощта и до ранната зора.
Сега не знам как, нито кога да събера своята душа ? 
Оставих парчетата счупени, изгубени, там където бях негова,
там където дадох му страстта.
Аз единствена бях в нощта. 
Изгубих се в него, дадох му вика, дадох му смеха си. 
Давам му и тяло, и душа. Пак ще споделя с този мъж лудостта.
Той ме научи да искам това. 
Тръгвам сутринта и знам - скоро ще се върна до познатата врата.
Вече съм подвластна на мъжа, взел от мен съвестта.
Станах негова - ето я слабостта, една жена да иска мъж и грях.
Няма я гордостта. 
Той ме притежава и аз съм само негова жена!

26.05.2015г.

© Цветомира Тошева Всички права запазени

26.05.2015г.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искаме това, което все още нямаме. Бързаме да пораснем. Бързаме, но за къде?
  • Спомних си младостта и поисках да съм такава, каквато бях някога, когато исках да съм такава, каквато съм сега....
Предложения
: ??:??