21.02.2008 г., 7:14 ч.

Поема За Любовта 

  Поезия » Любовна
10075 0 4

Пoeма за любoвта!


 

 

  Слушам аз отново красотата на песента
               и мечтая за момента,
               в който ти ще излезеш от съня
               и ще бъдеш с мен в реалността!

 

Слушам аз отново красотата на песента.

Пред очите ми е само твоята фигура.

Възхищавам се на съвършеността,

за твоята любов мечтая аз сега!


                 Слушам аз отново красотата на песента.

Скъпа моя, ти си магьосница.

Ума ми омагьоса със силата на любовта

и не ще се възтановя от таз красива прокоба!

 

Твоята ангелска добрина,

уют създава в моята душа,

когато съм с теб има само сега,

ти ме караш да се наслаждавам на мига!

 

О, скъпа моя, небесен ангел,

запомни следните слова:

” Никога от таз любов не ще се отърва

Защото таз любов е знака на искреността!”

 

© Господин Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??