5.06.2008 г., 9:57 ч.

Поетите са мъртви... 

  Поезия » Друга
553 0 4
"Поетите са мъртви..."
Нима те нараних?!
Повтаряш непрестанно,
че мъртви не броиш.
Тъй млада ме погреба.
Е, да де, не така,
че ти си моят вопъл
и моята светлина.
"Поетите умряха,
преди да се родим..."
Умряха ли?!
Тогава ние с тебе
ще сме дим...
Преди да ме убиеш,
за миг ме погледни.
От думите се криеш,
от себе си... Дали ?
... до мене застани!

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??