18.08.2010 г., 19:22 ч.

Поетско 

  Поезия » Пародии
527 0 1

 

музика, много музика

 


Аз на този сайт съм метафора -
храня ви всичките и ви причестявам.
Та да сте с мен и, без всякаква нафора,
да ми плачете и да ми припявате.

Ежедневен го пълня с присъствие -
от отзиви до гръмки писания
и опитвам с пръсти бонбонени
със суетата си да ви храня.

Този сайт - той е за вас изкупление
и до капка обсебвам го цял.
Със претенциите ми страшно големи
чак не знаете що съм ви дал.

Той лекува ме с отзиви-музика,
на таланта ми е контрапункт;
ще ви плесна един върху бузите
със поредния сайтовски шум.

Този сайт е и чакан, и истински -
точно мястото да творя.
А, когато ми липсва от смисъла,
го обръщам за мисли за мъж.

© Реги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??