4.08.2023 г., 13:35 ч.

Поетът историк 

  Поезия
155 0 0

След като изписа се многотомно

                                като историк,

самопризна си в поскриптум

                                       скромно,

че в историята е лаик.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??