Aug 4, 2023, 1:35 PM

Поетът историк 

  Poetry
149 0 0

След като изписа се многотомно

                                като историк,

самопризна си в поскриптум

                                       скромно,

че в историята е лаик.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??