16.02.2024 г., 8:44 ч.

Поезии 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
150 0 0

Когато целувам те,

се давя в поезия.

И с тебе я чуваме -

симфония неизбежна.

 

От мойто сърце

към твойто прескача

Ново изкуство е

и има вкус на лято.

 

Искам да вдишам всяка дума, която не казваме.

Искам цяла вечност тук да остана.

Ако мойта поезия държи ни заедно,
то твоята поддържа ме цяла...

© Ангела Топалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??