27.02.2008 г., 23:02 ч.

Поезия 

  Поезия » Любовна
571 0 2
 

Сбогом как да кажа

 

Сбогом как да ти кажа,

когато сърцето ми плаче

за теб с хиляди сълзи

и разкъсва моята душа?

 

Как, кажи, да забравя

хубостта на твоето лице

и твоята душевност,

покорили всичко в сърцето?

 

Сбогом, не се обръщай,

не ме оставяй да копнея,

до болка да желая

да усещам твоите устни!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Копнеж по теб

 

Влюбена съм в тебе, зная,

но как да ти го призная?

Влюбена съм в тебе, знай го,

искам двама с теб да бъдем.

 

Всеки ден за тебе мисля,

всяка нощ в сънищата си,

да те прогоня не искам,

ела при мен, ела при мен!

 

Ела, любовта покажи,

ела в съня и мечтите,

ела наяве ти при мен -

съня в реалност превърни.

 

 

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??