7.08.2008 г., 7:31 ч.

Поезия 

  Поезия » Любовна
518 0 2

Кой ми открадна усмивката?

Кой ми повлече сълзите?

Кой ми заглуши думите?

Кой ми съблече душата?

Кой ми разголи мислите?

Кой...

ми нарисува любовта?

 ***

Сърцето ти къде отива?

Душата ти защо не чува?

Думите ти не говорят...

Очите ти...

мисля, че тъгуват.

Звезди замръкват в твоето лице.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??