1.01.2012 г., 15:14 ч.

Погали ме 

  Поезия » Любовна
796 1 2

От мен не се отдалечавай

и без друго съм така сама.

Да съм покорна не настоявай,

в упорството си ще се похабя.

 

Погали ме с нежна топлина -

сърцето ми е толкова самотно...

Всяка дума е за мене суета.

Озари ме. Не знам дали ще кротна.

 

Ела, докосни сърцето ми с длани,

под огъня ти то ще изгори.

Но огън и в тебе ще остане...

Как един без друг да го потушим?

 

 

 

16.04.2004 г.

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
    Щастлива Нова Година, подобно
  • Огнено!
    Сърдечен поздрав!
    Честита Нова година!
    Много красиви мигове!
Предложения
: ??:??