19.07.2008 г., 1:12 ч.

Погледи 

  Поезия » Любовна
411 0 1
Виждате ли ме? - Както преди час.
Разкъсайте ме, вземете по парче!
В раната бръкнете, искам като вас
злоба да нося и кръвта да тече.
Бодила да извадя, що бавно набивах
ден след ден, до днес,
защото все отпивах
безотговорно погледи от теб.
Нямах нищо твое,
и ти нищичко не взе.
Никога не си ме ти погалил
и ни веднъж устни в мене ти си впил.
И нали гонех вси надежди зли,
защо сърце ми тъй се сви,
когато път пое далечен,
с моя никога пресечен?
10.07.2008

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??