18.04.2006 г., 17:09 ч.

Погледни 

  Поезия
618 0 1

Погледни дълбоко в очите

и ще видиш някогашния пламък,

когато бяха още живи мечтите

и сърцето не беше от камък.

Погледни навътре в душата,

ще видиш пустиня без живот,

а някога не побираше сърцата

готови за крилатата любов.

Погледни какво от мен остана

и ще видиш твоите следи,

в белези душата ми  е цяла

а тялото..., тялото мълчи...

© Доби Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??