Без приятелска ръка
много трудно се живее.
Как се справяш със това,
което никой не умее?
Огледай се около теб.
Погледни хората в лицето.
Стопи замръзналия лед,
що сковава ти сърцето.
Преодолей своя страх,
позволи си да се влюбиш.
И прави го пак и пак,
няма нищо да загубиш.
Позволи им да те опознаят
в целия ти блясък и красота.
Не мисли, че всички те предават,
пребори се със страха.
Погледни на хората в сърцата.
Надникни в техните очи.
Знай, че маски са лицата,
зад които крием нашите души.
Своята маска махни!
Покажи се истинска на света.
Не бъди такава, каквато не си.
И няма да бъдеш сама!
© Сладурркатта Всички права запазени