Mar 31, 2009, 7:35 PM

Погледни хората 

  Poetry
743 0 2

Без приятелска ръка

много трудно се живее.

Как се справяш със това,

което никой не умее?

Огледай се около теб.

Погледни хората в лицето.

Стопи замръзналия лед,

що сковава ти сърцето.

Преодолей своя страх,

позволи си да се влюбиш.

И прави го пак и пак,

няма нищо да загубиш.

Позволи им да те опознаят

в целия ти блясък  и красота.

Не мисли, че всички те предават,

пребори се със страха.

Погледни на хората в сърцата.

Надникни в техните очи.

Знай, че маски са лицата,

зад които крием нашите души.

Своята маска махни!

Покажи се  истинска на света.

Не бъди такава, каквато не си.

И няма да бъдеш сама!

© Сладурркатта All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??