ПОГЛЕДНИ МЕ
Погледни ме,
искаш ли нежност сега
погледни ме,
аз съм сила и топлина,
аз съм това, за което копнее твоята душа,
погледни ме
като порцеланова кукла
изваяна от фина бяла светлина,
погледни ме
аз съм сън, блян и мечта,
нежност и сила събрани в едно,
мечти и надежда за топло крило.
Погледни ме.
© Галина Бърдарова Всички права запазени