9.11.2008 г., 9:35 ч.

Погледът ми 

  Поезия » Любовна
684 0 0
 

Погледът ми много ли издава,

какво бушува вътре в мен.

Погледът ми много ли ти дава,

 щом знаеш, че си вътре в мен.

Погледът ми в тебе се спира,

всеки път.

Погледът ми цветовете ти събира,

 докато сълзите не потекат

Погледът ми не засича твоя,

нито за миг.

Отново търси го зад завоя

 и следи дръзко твоят лик.

 Очите ми събуждат се с жаждата да те видят,

 помислили за теб,

още преди да се измият.

 

 

                                         Евелина Димитрова Георгиева a.k.a.  `eFm1

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??