30.06.2013 г., 17:15 ч.

Погребвам 

  Поезия » Друга
773 0 9

Погребвам.
Бях на много погребения. 

Погребах чувства, мисли, мнения.

Погребах светли настроения.

Погребах всички откровения.

Погребах даже впечатления...

 

Погребвам.

Гробове много изкопах.

Погребах спомени, мечти и страх.

Погребах свян, любов и грях.

Погребах всичко онова, което бях...

ВЕЧЕ МОГА ДА УМРА ОТ СМЯХ!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??