14.10.2020 г., 0:45 ч.

Похитител 

  Поезия » Любовна
241 1 0

Щом в живота ми се появи,

помислих те за своето спасение.

Но любовта бойкот ми обяви,

превърнала те във мое разрушение.

 

Ти бе единствен мой приятел,

ала поисках повече от това..

Като един истински мечтател,

мълвях ти аз любовни слова..

 

Любим бе, ти, мой посетител,

но вече самотата е компания нощем.

На душата станал похитител,

разбито - сърцето ми те иска още..

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??