24.02.2009 г., 9:16 ч.

Point of view 

  Поезия » Философска
390 0 0
Point of view

Гледам с моите очи -
виждам ли се изкривен?
Гледаш с твоите очи -
виждаш ли се изкривен?

Гледам в твоите очи -
виждаш ли ме изкривен?
Гледаш в моите очи -
виждам ли те изкривен?

Гледай с моите очи -
виждам ли те изкривен?
Гледам с твоите очи -
виждам ли се изкривен?

Гледам в моите очи -
виждам ли се изкривен?
Гледай в своите очи -
виждаш ли се изкривен?

21. 02. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??