10.09.2007 г., 10:50 ч.

Поисках 

  Поезия
519 0 12
Поисках...
Някой да ми нарисува...
тишината...
ефирна, малка точица нанесъл,
копринена, прозрачна и небесна!

Поисках...
Някой да ми нарисува...
любовта...
в безкрайността две точки бели,
два гълъба, в едно се слели!

Поисках...
Някой да ми нарисува...
верността...
двойка щъркелова, до гроб неделима,
дори след смъртта на единия...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??