23.12.2023 г., 20:19 ч.

Поискай още 

  Поезия » Любовна, Еротична
298 1 0

 

Поискай още...

И ще ти отчупя къс

от мойта, шоколадовата нощ...

Поискай още...

И ще я поръся

Със онзи ,

събран от мене,

в самотни, тихи нощи,

фантастичен, звезден прах

Пойскай още...

Ще ти налея вино

Младо

От онез малини

със яркият рубинен цвят

Които лятото...

издраха ми ръцете

и пиха от любовната ми страст

Поискай още...

И ще се стопя в ръцете ти

като бяла,

шоколадова снежинка

Ще ти даря страстта си

И всичко онова

най-сладкото,

душата ми що е събрала...

Поискай още ...

И ще разбереш вкуса ми...

Ще усетиш същтността ми...

Поискай още...

Valentina Mitova

12/12/2023

 

© Valentina Mitova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??