30.12.2011 г., 16:22 ч.

Поискай всичко 

  Поезия
818 1 5

Поискай всичко

 

 

Завържи очите ми с копринен шал,

нека тази нощ да е различна.

Покажи ми как си ме желал

и пожелай от мене всичко.

 

В този миг съм цялата жена -

нежна, уязвима и трептяща.

Бавно поведи ме към върха,

наш свидетел е свещта горяща.

 

И когато всичко свърши с вик,

тихо ме целувай по очите.

Всичко бе любов и страст, и миг,

сгушиха се между нас звездите.

 

Утрото на пръсти е дошло,

скрило се под топло одеяло.

Тук при нас, във нашето легло,

тази вечер любовта е спала.

 

© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??