Поискай всичко
Завържи очите ми с копринен шал,
нека тази нощ да е различна.
Покажи ми как си ме желал
и пожелай от мене всичко.
В този миг съм цялата жена -
нежна, уязвима и трептяща.
Бавно поведи ме към върха,
наш свидетел е свещта горяща.
И когато всичко свърши с вик,
тихо ме целувай по очите.
Всичко бе любов и страст, и миг,
сгушиха се между нас звездите.
Утрото на пръсти е дошло,
скрило се под топло одеяло.
Тук при нас, във нашето легло,
тази вечер любовта е спала.
© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Все права защищены