30.06.2013 г., 14:36 ч.

Пожар 

  Поезия » Любовна
723 0 0

Всичко в теб е толкоз добре

Прави черти и сладко лице

Гледам лицето ти нежни черти

Питам очите ти – ангел ли си

 

Кръшна и жизнена млада снага

Търсеща насладата от любовта

Колко прекрасен би бил света

Ако можех да те имам сега

 

Да усетя пожара в твойте ръце

Да имам сърцето ти, твойта душа на дете

И сплели телата си в тоз ранен час

Да се отвори рая за нас

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??