1.10.2022 г., 11:03 ч.

Пожелано 

  Поезия
156 0 0

Животът, кратък е за всички.

За хора, зверове и птички.

Но в своите възможности създава

любов всесилна и растеж във вяра.

 

Мимолетен, но желан безмерно,

за него бори се сърцето верно.

Събужда ни със изгрева на диска

и ласка майчина от обич чиста.

 

Не спирай, вдишвай го дълбоко!

Разгръщай светлината си широко!

Люби, създавай с красота и сила

живот Божествен във вените ти, да пулсира!

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??