17.02.2008 г., 11:20 ч.

Покана за танц и още нещо 

  Поезия » Любовна
1353 0 16
Каня те на един вихрен танц,
а дансинг ще са ни мечтите.
Песен ритмична ще звучи как
обичта превръща в рози дните.

Каня те на духовен пир,
небесна радост за душите.
Да потънем в любовен мир,
в наслада сливащ съдбите.

Каня те да изпием чаши,
пълни с божествена напитка.
Тогава звездите ще са наши,
а дъгата ще е твоя плитка.

Каня те да дишаме вечност,
загледани в далечни синеви
и да излъчваме сърдечност,
политащи над белите вълни.

Каня те да принесем жертва
в храма вечен на любовта.
Най-скъпата и свидна жертва -
нашите две туптящи сърца.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??