8.09.2009 г., 23:58 ч.

Поклон на рождество Богородично! 

  Поезия
645 0 2

Свята е вяра, свят е днес поклон!

Прекланям се, Дево, под твоя заслон!

Пречиста, блага даваш ми сила,

по вярата наша свидна и мила...

 

Пътя ни осланяй, вяра крепи,

Христови да бъдем до сетните дни!

Силни в болка, силни в беда...

с Тебе, Майко, и с Божи слова!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??