17.09.2007 г., 11:19 ч.

Покорство и любов 

  Поезия
543 0 1
Ето ме, дойдох при теб, покорна, тиха,
кротка, без дъх да те обичам.
А душата ми на птица заприлича.
Ето ме, дойдох, до смърт от теб ранена,
с желание и страст силно запленена.
Готова на покорство, мир и тишина.

Кротко си мълча и те обичам,
готова съм, за теб, на всичко.
С покорството си те закичвам.
Ето ме, дойдох при теб, покорна -
такава тиха, кротка, без край
да те обичам,
с желание до гроб ти се обричам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??