12.02.2011 г., 21:57 ч.

Покосена от любов 

  Поезия
491 0 1

Неизбежно бе в онази тъмна вечер
да открия в дъното на своята душа
едно красиво, мъничко човече,
в ръце държащо нея, любовта.
Неизбежно бе с устни да попия
кръвта, шуртяща от разбитото сърце
и от любов сама така да се напия,
че своето да хвърля в твоите ръце.
Неизбежно бе да се опитам да си тръгна,
лутайки се сред въпроси и тъга,
за да ни срещне пак някъде по пътя,
обезверени вече, нашата съдба.
Неизбежно бе да падна покосена
в краката твои, покосена от любов.
Тя няма никога да бъде угасена
и ще тлее в нас во веки веков.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??