3.09.2009 г., 22:46 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
431 0 0

Да полетиш от края на света -

истинско вълшебно приключение.

И аз пристигнах там сама,

за да получа вдъхновение.

 

 

Но ето... появи се ти -

прекрасен, недостижим.

В сърцето песента ехти

със ритъм нов, неуловим.

 

 

Открих дълбоко вдъхновение,

открих любов красива,

но ти си само мигновение,

събудило душа пенлива.

 

 

И полетях от края на света...

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??