30.08.2011 г., 16:40 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
616 0 0
*** *** ***

Мисля че беше лято,
видях те и помислих че сънувам,
в облаците се понесох.

Видях, че плачеш, приближих се и ти казах:
"Недей, понякога нещата не стават както ние искаме,
това е просто още един лош ден.

За мен няма лоши дни щом ти си до мен.
Обичаш моята усмивка,
но ме караш все да плача.

Като малките деца хванати сме за ръка,
разхождахме се боси под дъжда.

Не плачи, мила, това е просто още един лош ден!

*** *** ***

Това стихотворение(ако мога така да го нарека) го измислих преди доста време, но се пристраших едва сега да го напиша някъде. Не е кой знае какво на мен ми харесва


© Димитър Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??