28.05.2009 г., 9:36 ч.

Полет 

  Поезия
481 0 0

В земята ни – троха от рая,

народът търси идеал.

Той в мрака стигнал е до края,

без радостта да е познал.

 

Край него тези от „елита”

играят своите игри.

А той ги слуша и залита,

стотинките за хляб брои.

 

И пак строи я мост, я диги

по тъй познатия ни път,

по който разни шушумиги

летят с колите си. Летят.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??