ПОЛЕТ
Посвещава се на silvina84,
която ме вдъхнови да го напиша
със стиха си: "Искам да се превърна в птица!"
С облаците във небето
искам аз да полетя
и да ида там, където
е райската земя.
Там ухае на зюмбюли,
всеки ден е месец юли!
Хармония и тишина
в мойта, райската страна!
Щом сляза долу пак,
хапвам бързо, тъй - на крак...
Часовника навивам,
нямам време да почивам!
Искам пак да отлетя
горе - в райската земя!
Ралица Костова
© Ралица Костова Всички права запазени