10.09.2014 г., 0:26 ч.

Полет 

  Поезия » Пейзажна
545 0 1

Полет

 

Перо от гларус ми разказа

за далечния си път.

Орисница една ми каза ,

че душата ти го следвала

в безплът.

 

Разказа ми за ветрове , за бури

и за сияйна синева ...

И как до този бряг лазурен

си долетял с крилото на своята мечта.

© Далия Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??