13.05.2008 г., 9:37 ч.

Полет на орли 

  Поезия » Друга
664 0 2

Текст за песен

 

Когато съм тъжен,

а сърцето ми кърви -

болката е голяма

и големи са

моите сълзи.

Сушата

ме прегръща,

изсушава

отново костите ми.

Аз протягам ръце към Теб,

защото искам Те.

 

Заспивам -

сънувам полет на орли.

Прекрасен изгрев,

надеждата във мене,

тя не спи.

Очи отварям -

истина е.

Ти до мене си.

Прегръщаш ме и зная,

нищо не е както преди.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??