16.12.2019 г., 7:58 ч.  

Полети! 

  Поезия » Друга
801 3 6

Когато си на кръстопът
и съдбата с тебе си играе,
не следвай стария утъпкан път,
чуй сърцето си какво желае!

 

Чупи клони и окови,
бъди силна и докрай издръж!
Подари на себе си крилата нови,
които сънуваше веднъж...

 

Полетѝ високо и дaлече
към нови непознати светове...
Не бъди мъничка светулка вече,
изгрей звезда над мрачното небе!

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??