28.07.2011 г., 14:23 ч.

Политическа сатира 

  Поезия
816 0 2

Ако искаш чуден път,

не чакай век и

половина.

Направи си сам-

самичък магистрала,

защото ако чакаш

кабинетът да ти я

направи,

ще получиш само

ядове корави.

Днес ще чакаш

пътя към прогрес.

Утре ще пристигне

влакът,

а в него ще пътуват

чичовци със стрес.

Те ще псуват милата

ни татковина.

Продължавай да търпиш,

народе! В таз страна

мълчанието е злато.

Децата с лигавщини

се веселят,

а майки с колички –

в бара с някоя

мутра си шептят.


27.07.2011г.

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е жалката действителност,за съжаление!Поздрав от мен!
  • Освен да ги надминем,Крис!
    От две думи,всяка четвърта да е псувня...
    Но дали няма да си създадем още по-корави ядове..?
Предложения
: ??:??