25.03.2020 г., 10:47 ч.  

Родина 

  Поезия » Гражданска
397 0 0

Твоята музика и реч

галят приказно нашия слух

и дори когато са далеч

наслада носят, освен на глух.

 

Твоята песен е магия,

твоята природа - гори, цветя,

твоите реки - стихия

и туй ме кара да летя.

 

И пътека към небето

са твоите планини

и хубаво ни е морето

с чудните вълни...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??