Mar 25, 2020, 10:47 AM  

Родина 

  Poetry » Civilian
399 0 0

Твоята музика и реч

галят приказно нашия слух

и дори когато са далеч

наслада носят, освен на глух.

 

Твоята песен е магия,

твоята природа - гори, цветя,

твоите реки - стихия

и туй ме кара да летя.

 

И пътека към небето

са твоите планини

и хубаво ни е морето

с чудните вълни...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??